Cautare

5249 de rezultate pentru "lista rezultate note titularizare maramures" (6.86 secunde)
In cea mai noua locatie dedicata frumusetii si ingrijirii, poti incerca OxyGenera - un concept unic in tratamentele faciale cu Oxigen Hiperbaric si InfraRed Soft Laser cu rezultate incredibile in tratamentele anti-age si de lifting instant.
Ai parcurs un drum anevoios, ai muncit din greu, dar esti multumit de rezultate. ... Nu orbecai de unul singur fara sa stii foarte clar ce ai de facut sau incotro mergi, ca sa nu pierzi timp si energie inutil, fara rezultate palpabile.
Dieta este doar un soc metabolic (ca o reteta de prajituri recomandata dupa stiinta si bunul plac al fiecaruia) cu rezultate pentru moment sau pentru o anumita perioada!
Pina acum erau sondaje diferite, cu rezultate diferite. La campania asta acelasi sondaj apare in trei ziare nationale cu trei rezultate diferite. Si ca sa fie treaba completa, a doua zi apare si la televiziuni, cu alte rezultate.
Vrea rezultate rapide la echipa nationala. ... La Federatie esti implicat, nu sunt rezultate, se face o analiza serioasa si se iau decizii.
Noi trebuie sa ne vedem de treaba si cum am mai spus, la final, trebuie sa ne uitam la rezultate. ... Noi trebuie sa ne vedem de treaba si cum am mai spus, la final, trebuie sa ne uitam la rezultate.
pentru ca poporul a suportat. In 2007 l-a reconfirmat, iar ulterior s-a multumit sa "protesteze pasnic" (pe lista de partid ori de sindicat). ... Note:
Un document al US Defense Intelligence Agency, desecretizat intre timp, preciza ca OZN-urile au afisat o secventa extraordinara de manevrabilitate, adaugand o lista de note cu privire la confirmarile radar, efectele electromagnetice asupra aeronavelor, precum si efectele fiziologice asupra membrilor echipajelor.
Ministrul liberal a adaugat ca numele lui Morega face parte din "acea lista de 156 de nume" pe care PNL a depus-o la CNSAS pentru verificare, urmand ca acest lucru sa se clarifice.
Doi parlamentari PRM au primit, in sedinta de joi a Colegiului CNSAS, note de constatare care atesta calitatea lor de fosti colaboratori ai Securitatii, documentele ce-i vizeaza urmand a fi trimise la instanta pentru un eventual proces, au declarat pentru Medifax surse din CNSAS.
Mai intai, el va trebui sa se inscrie pe lista unuia dintre vanzatorii de autoturisme validati, care, dupa o verificare, ii va elibera o nota de acceptare.
In baza acestei note de acceptare, AFM suporta 90% din cheltuieli pentru locuintele private, 60% daca beneficiarul este o institutie de stat si jumatate daca solicitantul este o firma.
De exemplu, daca dati cautare la "retete din piept de pui" o pagina cu una singura nu e la fel de relevanta ca si una cu o lista intreaga.
Pielea ta a visat mereu la catifelare, insa programul incarcat si lista lunga de to do-uri nu ti-au permis sa respecti cu strictete ritualul de ingrijire al acesteia. ... Avand culoarea de ambra si parfumul cu note orientale dulci, momentul imbaierii se transforma intr-o placere fara limite.
Pe de alta parte, un securist "sadea", cum a fost Liviu Turcu, da note de buna purtare unora sau altora, fara a dovedi, cu acte, colaborationismul unor personaje aflate, mai mult sau mai putin, in prim-planul vietii noastre politice.
Premierul Nicolae Ciuca a transmis, luni, un mesaj adresat elevilor la inceput de an scolar, carora le doreste "succes si note bune". Iar parintilor, Ciuca le da asigurari ca educatia ramane pe lista de prioritati a acestui Guvern.
El a fost lansat simbata trecuta la Brasov, unde s-au intilnit reprezentanti ai 15 organizatii de tineret ale PC din Ardeal, Crisana, Banat, Maramures. ... Ar mai trebui precizat ca pecistii, desi au inceput sa foloseasca "metrul lui Voiculescu", nu au spus nimic despre primele rezultate ale "masuratorii" interne.
Ponta a precizat ca la alegerile din 21 august pentru cele doua mandate de deputat ramase vacante, in Neamt si Maramures, USL va avea candidat comun.
Luni seara, Basescu a afirmat ca "din rezultate (n.red. la alegerile din Maramures si Neamt, de duminica) rezulta un singur lucru:
In sensul ca, pe toata perioada derularii proiectului, vor fi portiuni de partii rezultate in urma unor defrisari. Printre zonele care beneficiaza de acest program se afla si Poiana Brasov, Straja, Parang, Pasul Vulcan, Mogosa (Maramures), Campulung-Moldovenesc, ne-a spus oficialul de la ANT.
google-analytics.com